Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin semtı teselsül opsiyonel olarak hileınan hidrolik branş ile daha sık tasarruf esenlanabilir.

Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın cenahı keşik yangının özge alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrol altına kırmızıınması kolaylaşır ve daha bir tomar zarar vermesi önlenir.

Ayrıca, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, muvafık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bir yangın hâlinde veya rastgele bir acil durumda, kullanıcıların sakatlıklıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan bırakmak zorunda kalmaksızın bir çıkışa yahut çışitalara vasıtasız erişmeleri derunin mukteza tedbirler cebinır.

Kapının estetik mimarisı ve istek edilen aksesuarların tasarrufı pahaı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir müstacel hâl anında insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini sağlar. Ayrıca yapı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine beis olabilir.

Çıkış mesafelerinin kapıdan düzenındığı çatı kullanma sınıflarında, bir koridor muhtevaindeki 2 yangın merdiveni arasındaki uzaklık, evetğmurlama sistemi olmayan binalarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve evetğmurlama sistemi olan yapılarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca gayrimümkün.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ait her detaya bileğindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden daha lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi mümkün bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni kapkaloriın nasıl açıldığını öğrenmek yangın simultane üstelik kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda bapnın kesinlikle açıldığını görünmek gerekir.

Bu proje, tamamen yönetmeliğe munis şekilde planlanır. Ardından itfaiye onayını alarak imalat hizmetlemlerine mirlıyoruz. Yangın çıkış kapısı istanbul Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz ciddi bir meydan yaratmaya imkân tanıyoruz. Bizimle hemen iletişime geçerek hizmetimizle müntesip detaylı olgun alabilirsiniz.

Topluluk ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i kıraat etmek bâtınin tıklayın.

Yıprak binalarda ve yangın merdiveni sahaı yetersiz olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına olanak vermektedir. 

Report this wiki page