Yangın çıkış kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kırmızıışmutaş merkezlerinin yahut hastanelerin depolarında gayet palas bir şekilde kullanılan yangın çıkış bapsı ürünlerimiz insanların gönül ve dünyalık emniyetliğini sağlama dair son rütbe pratiktir.

Birokkalı şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve birey eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve aksiyonaretler kullanılır.

Bir binada yahut katlarında bulunan her kullanıcı bağırsakin, öbür kullanıcıların tasarrufında olan odalardan yahut mekânlardan tedavülde olmak zorunda kalınmaksızın, bir çışitaa veya çıkışlara elden erişim sağlamlanması gerekir.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar alışverişlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği için ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar sineeride sarılmış kalabilir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra esirgeme eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan uygun uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Kapı gıcırtısını izale etmek midein kapının menteşelerini ve kilidini onat yağlayarak sorunu çözebilirsiniz. Bu niteliksiz bakım…

Yangın bapları montajı ayrı bir mütehassıslık gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona akla yatkın olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki uygulayım özelliklere yarar, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili yakın uygulanarak montajlanmalıdır. 

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz etkili mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Binada Yangın kapısı fiyatları mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

– 4 .ncü şey kapsamı dışında mütebaki bulunan binalarda yangına karşı allıkınması muktezi tedbirler ; ait belediyelerce çatı malik ve yöneticisi ile gösteriş amirlerinden yazgılı olarak istenir. Bu sevda üzerine, hatıralan sorumlular ;

Belirtilen bu saat dilimleri bir bapnın yangına ne denli süre dayanacağını tabir etmektedir. Fakat bu konuda titiz cereyan etmek gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 zaman dahi dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page