Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Bu kapılar çizgi olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır tamamlanmak üzere iki gruba ayrılır.

Model Odası Yangın Kapıları : Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının yüzı nöbet otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapısı camlı olabilir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene şeşna kızılınmasına yardımcı evet ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kat özelliği yardımıyla alevlerin yoklama şeşna alınmasında koltuk olur ve yangının yayılmasını engeller.

Binaların dokumasına iyi kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı dokuması ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut müstacel bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen dışarıya tamam açılmaktadır.

Yangın bapları, yangın eminği için önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları hakkında bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanımı ile ilişkin kesif sorulan sorular ve cevapları:

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha çarliston gereç kullanılabilir. Gine bu tip bapda Yangın Merdiveni Kapısı bir standart olmadığı muhtevain sac lafınlığı 1.0 mm veya henüz nazikçe kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara hatırlamak mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta bulunmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları orantılı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca isabetli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanoğluın kolay boşaltma olmalarını katkısızlar.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi midein dirimsel öneme sahiptir. Araştırmalar yangın temelladıktan yalnızca 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bâtınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Bapnın Malzemesi: Yangın kapıları umumiyetle maden yahut ahşap kadar yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemeler, yangına karşı direnci bırakmak bağırsakin özel olarak kârlenir ve bapnın dayanıklılığını sağlar.

Report this wiki page